Saklıkent Gezimden Notlar Fotoğraflar ve Video



(Giriş bileti alırken bir foto)

Fethiye gezimin son ayağını yazıyorum şimdi de . Uzunca bi çalışma oldu =) Son ayağın adı saklıkent . Ama Antalya Saklıkent ile karıştırmayın . Bu Fethiye'yi 40-45 km geçtikten sonra olan büyük kanyonun adı .  Karacasu çayı diyolarmış çaya ama o isimle pek bilen yok yaşayanları dışında .



(Saklıkent from Cefe35 on Vimeo.)

Tahmin edeceğiniz gibi buz gibi bir su . Ama yaz günü gerçekten çok güzel geliyor bu soğukluk . Fethiye'ye 5. saklıkente'de 5. gidişim =) Su sanırım ferahlık veriyor =)













Su kenarında çayınızı içebilir yada karnınız acıkmışsa Alabalıkları götürebilirsiniz =)



Saklıkent'e gelenlerin bir diğer ziyaret ettiği kısımlarından biride , buranın küçük hediyelik eşya yerleri . Birkaç hediyelik eşya aldık , daha sonrada Orhan Amca ile tanıştık ve Zeytinyağı ile Nar Ekşisinden tattık . Tahmin edersiniz ki ardından da aldık =) Kargoyla İzmir'e yolluyormuş isterseniz . Eski bir İzmirliymiş zaten kendisi de .



Saklıkent yazımı tamamladıktan sonra da Fethiye -1 ve Fethiye -2- ile Göcek yazılarımıda okumanızı tekrar tavsiye ederim =)

Yorumlar

  1. çok güzel bi yermiş arkadaşlar; sizde girmişinizdir suya kesin buz gibi :)

    YanıtlaSil
  2. bu yolu baya yelinemişler güzel yapmışlar gercekten çok ama çok güzel bir yer ben 99 da gittim hayran kalmıştım.pazartesiden sonra yine gidicem aksilik olmzsa suyu gercekten ama gercekten çok soğuk ve akışı çok kuvvetli dikkat edin ayağınız kaymasın :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sultanı Öldürmek Kitap Yorumu ve Fatih'in Ölümü Üzerine

Ayşe Kulin - Bir Gün Kitabı Yorumu

AYŞE KULİN- HAYAT DÜRBÜNÜMDE 40 SENE (1941-1964) KİTAP YORUMUM

Moskof Cariye HÜRREM SULTAN- Demet Altınyeleklioğlu